Barbara Bruin

Barbara Bruin

Juridisch secretaresse

Met een open blik naar de wereld kijken

"Afwisselend, dynamisch, leerzaam en druk”, zo typeert Barbara het werk bij Gimbrère. Ze heeft veel verantwoordelijkheid, leuke collega’s en vindt de werksfeer prettig. In haar werk vindt ze goede communicatie, klantvriendelijkheid, respect en humor belangrijk. En uiteraard een goede verstandhouding tussen collega’s. 

Ze vindt het belangrijk dat cliënten snel duidelijkheid krijgen over de vragen waar zij mee zitten. Het ondersteunen van de advocaten vindt ze leuk, geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk interessant. Het geeft haar een goed gevoel dat ze kan bijdragen aan een praktijk die op rolletjes loopt.

Barbara was eerder redacteur bij een uitgeverij en webredacteur. Vervolgens ging zij werken als juridisch secretaresse waarna zij in 2010 bij Gimbrère Advocaten in dienst trad.

Ze noemt zichzelf optimistisch, sterk, stressbestendig en verantwoordelijk. Barbara houdt van gezelligheid en bedrijvigheid om zich heen en kijkt met een open blik de wereld in.

Als ze niet aan het werk is voor Gimbrère, is ze graag mama. Daarnaast houdt ze van kokkerellen met een wijntje, muziek (luisteren, ontdekken), lezen, taal en kookboeken verzamelen.