Bianca Scholtes

Bianca Scholtes

Juridisch secretaresse

Schakelen, regelen en vooruitkijken

Sinds eind 1999 is Bianca werkzaam als juridisch secretaresse en vanaf januari 2017 vervult zij deze functie bij Gimbrère Advocaten. In haar 18 jaar ervaring heeft zij vooral veel in de familiepraktijk gewerkt. Dit spreekt haar ook het meeste aan vanwege de persoonlijke noot ervan.

Het werken in teamverband vindt Bianca erg belangrijk. De verantwoordelijkheid voor de praktijk, het kunnen nemen van initiatief en de diversiteit van de werkzaamheden maken het werken op een advocatenkantoor erg leuk. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat er op kantoor een goede balans is tussen een gezellige sfeer en een goede werkdruk. Het contact met de cliënten en bepaalde zorgen uit handen kunnen nemen van de advocaat, vindt zij het leuke aan secretaresse zijn.

In haar vrije tijd vindt Bianca het fijn om te sporten of te lezen. Ze is getrouwd en heeft 2 kinderen. Verder vindt zij het gezellig om lekker te eten met vrienden. Daarnaast houdt ze van muziek en nog leuker vindt ze het als er gedanst kan worden.

Specialisaties

  • Internationale zaken