Jaap Paijmans

Jaap Paijmans

Advocaat

Een goede samenwerking tussen advocaat en cliënt is de basis voor succes

Al een aantal jaar werkt Jaap in de advocatuur. Doordat hij heeft gekozen voor de brede master Rechtsgeleerdheid met zowel het accent Privaatrecht als het accent Strafrecht is hij in staat cliënten binnen verschillende rechtsgebieden adequaat bij te staan. U mag daarbij rekenen op persoonlijke aandacht voor uw zaak en uiteraard optimale kennis van wet- en regelgeving.

Jaap zijn praktische instelling draagt bij aan het komen tot een gedegen oplossing voor elk juridisch geschil, waarbij onderling vertrouwen als fundament voor het behalen van succes wordt gezien. Bij Gimbrère Advocaten, waar de advocatuur op hoog niveau wordt bedreven en waar het belang van de cliënt voorop staat, kan Jaap zijn juridische professie en gedrevenheid volledig kwijt.

Naast zijn baan als advocaat houdt Jaap veel van sport. Wekelijks is hij te vinden op het hockeyveld maar ook het voetbal wordt door hem nauwgezet gevolgd. Tussen het werken en sporten door worden door Jaap van tijd tot tijd diverse mooie reizen gemaakt.

Lidmaatschappen:

Vereniging Jonge Balie Breda

Specialisaties

  • Arbeid
  • Misdrijven & Overtredingen
  • Overeenkomsten
  • Aansprakelijkheid
  • Ondernemingen, vennootschap oprichten & aandelen