Mariëtte Corbeij-Beukers

Mariëtte Corbeij-Beukers

Advocaat

Praktisch en doortastend

Mariëtte is haar carrière begonnen bij Gimbrère advocaten in 2004. Voordat Mariëtte in september 2016 weer terugkeerde op het vertrouwde nest heeft zij jarenlang ervaring opgedaan bij twee andere kantoren in de regio waarbij de nadruk van de praktijk lag op het personen- en familierecht, alsook het strafrecht.

In 2012 heeft Mariëtte de specialisatieopleiding Jeugdrechtadvocaat gevolgd en afgerond, nu haar zij haar affiniteit met het praktisch aanpakken van problemen van of omtrent kinderen in de praktijk wenste toe te passen. Mariëtte legt zich bij Gimbrère advocaten geheel toe op het personen- en familierecht en brengt haar ervaring en specialisme in de praktijk daarmee dagelijks toe.

Mariëtte is daarnaast mede als gevolg van haar sociale, maar ook praktische werkwijze door de rechtbank al veelvuldig aangesteld als adviseur van de rechtbank in afstammingskwesties en als bijzonder curator van de kinderen in geschillen tussen ouders over gezagskwesties (omgang, gezamenlijk gezag, wijziging hoofdverblijfplaats, schoolkeuze etc.).

Als advocaat vindt Mariëtte het belangrijk om te staan voor de belangen van haar cliënt, met oog voor de daarbij spelende emoties. De werkwijze van Mariëtte kan het beste worden beschreven als invoelend maar geen ‘mee-prater’, direct, praktisch en doortastend. Er zal altijd worden gekeken of een minnelijke regeling mogelijk is, zoniet dan wordt de procedure niet geschuwd.

In haar vrije tijd is Mariëtte veel op het water te vinden, op het schoolplein en de sportvelden en wandelend met haar hond.

Specialisaties

  • Echtscheiding & Mediation