Paul Zieltjens

Paul Zieltjens

Advocaat

Als advocaat heb je het voorrecht om dagelijks mensen en bedrijven te kunnen helpen.

Als advocaat heb je het voorrecht om dagelijks mensen en bedrijven te kunnen helpen, een betere drijfveer bestaat er niet. Paul is advocaat in hart en nieren. Hij is beëdigd in 2009 te Amsterdam en richt zich op alles wat binnen een onderneming plaatsvindt, met inbegrip van het arbeidsrecht. In oktober 2016 is Paul toegetreden tot Gimbrère International Advocaten in Amsterdam.

Als specialist in het ondernemingsrecht adviseert en procedeert Paul over bijvoorbeeld (internationale handels)contracten, financieringen, aandeelhouders-overeenkomsten en joint ventures. Kortom, alle zaken waar nagenoeg iedere (groeiende) onderneming en bestuurder te zijner tijd mee te maken krijgt. Paul heeft veel proceservaring in zakelijke geschillen – ook op het gebied van beslag en executie – en weet de valkuilen voor u en uw onderneming vroegtijdig te signaleren. Paul staat eveneens aan uw zijde in arbeidsrechtelijke zaken zoals reorganisaties, (individuele) ontslagen, het opstellen van arbeidsrechtelijke overeenkomsten zoals managementcontracten en andersoortige opdrachtovereenkomsten (ZZP, freelance).

Paul heeft daarnaast affiniteit met alles wat met sport te maken heeft. Vandaar dat hij zich ook heeft gespecialiseerd in het sportrecht. Paul staat regelmatig individuele sporters en sportverenigingen bij in sport gerelateerde geschillen en (tuchtrechtelijke) procedures bij arbitrage- en geschillencommissies (FIFA, KNVB en KNSB).

Specialisaties

  • Arbeid
  • Overeenkomsten
  • Zakelijk
  • Ondernemingen, vennootschap oprichten & aandelen
  • Internationale zaken
  • Sportrecht