Loop geen juridische notificaties mis in Spanje - wij behartigen uw belangen

Stel je de volgende situatie voor: je komt aan bij je huis in Spanje om een paar dagen te genieten van het heerlijke weer en er ligt een notificatie van de ´Administración Española´ waarin een aantal belastingen worden ingevorderd; of een dagvaarding waarin iemand veel geld van u claimt… maar het is al te laat om te reageren en uw rechten te verdedigen, omdat het termijn is verlopen. Niemand heeft de notificatie op tijd gezien. 

Op ons kantoor hebben wij dit soort gevallen al meerdere keren voorbij zien komen. Vaak kloppen cliënten met dit probleem bij ons kantoor aan, voornamelijk in relatie tot de ´Administración Española´. Deze trachtte een administratieve zaak te betekenen, of zelfs een definitieve beslissing, maar de cliënt heeft hiervan niet op tijd kennisgenomen en, helaas, kan er niks meer aan worden gedaan, aangezien de termijn is verstreken. En dit alles, vanwege het niet op tijd aanvechten van de notificatie of vanwege deze niet te hebben ontvangen. Dit zijn fouten die belangrijke financiële consequenties kunnen hebben. 

Maar u wenst geen problemen, maar oplossingen, toch? Daarvoor zijn wij er bij GIMBRÈRE ADVOCATEN. Vanuit onze kantoren in Spanje bieden wij de service aan om ons kantooradres te hanteren ten behoeve van notificaties in Spanje. Wat betekent dit? Elke keer dat de ´Administración Española´ contact met u op wil nemen wordt de betreffende notificatie op ons adres afgeleverd, waarna wij u hierover zullen informeren, de zaak zullen bestuderen en op tijd kunnen reageren teneinde uw belangen te kunnen behartigen. Met deze service bent u ervan verzekerd dat u uw notificaties niet misloopt en altijd op tijd bent om onterechte betalingen te voorkomen. 

Vanaf nu weet u dus, zowel wanneer u buiten Spanje woonachtig bent maar wel een huis in Spanje heeft, of in Spanje woont, maar u liever geen notifacties op uw adres wenst te ontvangen, dat GIMBRÈRE ADVOCATEN u hierbij kan helpen. 

Dit artikel is geschreven door Tom Mateu, advocaat bij GIMBRÈRE ADVOCATEN, kantoor Barcelona. 
 

Over de auteur