Business Opportunities in Spanje

Dinsdag 24 april a.s. in het Spanje paviljoen op de Floriade zal advocaat Roxana Slingerland een workshop verzorgen over de juridische verschillen tussen Spanje en Nederland. 

Voor het 8e symposium Ondernemen in Spanje zijn we te gast in het Spanjepaviljoen op de Floriade. Een unieke gelegenheid om een bezoek aan deze geweldige tentoonstelling te combineren met een update over de zakelijke situatie in Spanje. Vanaf 11 uur tot 4 uur start er ieder uur een inloopworkshop, waarbij tal van onderwerpen aan de orde komen. Iedere workshop duurt 30-45 minuten zodat er voldoende tijd is voor netwerken. Is er een workshop met een onderwerp dat voor u minder relevantie heeft, dan biedt dat de gelegenheid om de Floriade te bezoeken. Om 17:00 uur wordt er plenair afgerond met een uitgebreide netwerkborrel.

De kosten voor deelname bedragen slechts 35 euro (excl. BTW en toegang tot de Floriade, inclusief uitgebereide netwerkborrel), maar het aantal plaatsen is vanwege de capaciteit van het paviljoen bepekt tot slechts 50. Meldt u zich dus snel aan. Voor meer informatie en het programma kijk op: http://www.ondernemen.in/Spanje240412.