Nieuwe advocaten op kantoor Amsterdam - Gimbrère International Advocaten

Op woensdag 1 april 2015 zijn Frank Penders en Claudie Gimbrère in Amsterdam gestart bij Gimbrère International Advocaten. Dit kantoor maakt deel uit van Gimbrère Advocaten (met kantoren in Breda, Barcelona, Marbella en Madrid) en biedt full-service juridische ondersteuning op hoog niveau.

Claudie en Frank2.jpg

Ook de advocaten van Gimbrère International Advocaten staan voor vertrouwen, duidelijkheid en kunnen de vaak onduidelijke juridische wereld voor u inzichtelijk maken. Ze kijken met u verder dan vandaag en anticiperen op de constante veranderingen in de maatschappij en wetgeving. Een duurzame en praktische oplossing staat altijd voorop, maar zij gaan – als het niet anders kan – een procedure niet uit de weg.

De focus in Amsterdam is gericht op het bedienen van innovatieve ondernemers en particulieren. Met een praktische en persoonlijke aanpak weten zij u als ondernemer te behoeden voor de juridische valkuilen waar u mee te maken krijgt.

Of u nu een start-up, pop-upstore, conceptstore of een lang bestaand (familie)bedrijf bent, zij adviseren u graag over de verschillende vraagstukken die bij het ondernemerschap komen kijken. Zo helpen zij u bijvoorbeeld met het opstellen van algemene voorwaarden, (tijdelijke) arbeids- of huurovereenkomsten en commerciële contracten. Ook kunnen zij u bijstaan in het geval van geschillen met bijvoorbeeld een leverancier of klant. Daarnaast kunt u bij Gimbrère International Advocaten terecht voor de grensoverschrijdende Nederlands-Spaanse kwesties.

Wij wensen Claudie en Frank veel succes en plezier met hun kantoor in Amsterdam!

Neem contact op
met Gimbrère Amsterdam

Bel +31 (0) 20 820 35 89

of mail naar info@gimbrere.nl