Spain: passion for Business

Gimbrère Advocaten organiseert op dinsdag 9 juni het jaarlijkse Spanje Seminar. Tijdens deze bijeenkomst vertellen interessante sprekers meer over het zakendoen in én met Spanje. 

ISS_9520_00223.jpg

Na het succes van het Spanje Seminar in 2014 organiseren we wederom een inspirerende seminar. Wij doen dit in samenwerking met de Spaanse ambassade. Dit jaar zal de bijeenkomst plaatsvinden op dinsdagavond 9 juni in het nieuwe Gimbrère Theater. Dit is een ruimte in het Bredase kantoor van Gimbrère Advocaten die is ingericht als sfeervol jaren ’30 theater. 

Mogelijkheden en kansen in Spanje

Het Spanje Seminar staat in het teken van zakendoen in én met Spanje. Wat komt hier bij kijken? Wat zijn de mogelijkheden en kansen? En welke organisaties en bedrijven kunnen jou helpen of begeleiden bij jouw buitenlandse werkzaamheden? Tijdens de avond zullen prominente en interessante sprekers uit Nederland en Spanje een presentatie verzorgen over het zakendoen in Spanje. Van beeldhouwer tot salesmanager en van adviseur tot bestuurder. Ben je benieuwd welke sprekers aanwezig zijn? Bekijk hieronder het programma. Tussen de presentaties door is er een muzikaal intermezzo (met een verrassingsoptreden). Na afloop kun je genieten van een heerlijke wijnproeverij en is er gelegenheid om te netwerken met de aanwezige gasten en informatie uit te wisselen over mogelijkheden en kansen op de Spaanse (handels)markt. 

Bijwonen Spanje Seminar 

Wil jij dit Spanje Seminar bijwonen? Dat kan! Deelname is gratis. In ons theater is ruimte voor maximaal 50 gasten. Reageer dus snel! Je kunt een e-mail sturen naar theater@gimbrere.nl. Geef hierbij aan of je met een of twee personen aanwezig bent. Graag tot ziens!

Programma Spanje Seminar

17.30 uur     Opening Paul Depla, burgermeester Breda 
17.40 uur     Marianne Slotboom, directeur Yellow Training en professor EADA Business School in Barcelona 
17.55 uur     Alicia Martinez, manager ICEX/Vinos de España 
18.00 uur     Enrique Fanjul, economisch en commercieel adviseur Spaanse ambassade 
 
18.15 uur     Muzikaal intermezzo (surprise act!)
 
18.30 uur     Suzanne van Huuksloot, salesmanager Prime Collection/Siesta Homes 
18.45 uur     Paul Ceulemans, kunstenaar/beeldhouwer Spaanse stieren
 
19.00 uur     Muzikaal intermezzo
 
19.05 uur     Rens Zwanenburg, bestuurder Inter-Che-M B.V.
19.20 uur     Afsluiting Tjaard Gimbrère, advocaat en directeur Gimbrère Advocaten
 
19.30 uur     Spaanse wijnproeverij en netwerkgelegenheid (georganiseerd door ICEX/Vinos de   España)