Waar ben je naar op zoek?

Over Gimbrère Advocaten

Visie

Vertegenwoordigd met twee vestigingen in Nederland en drie vestigingen in Spanje is Gimbrère met
haar team van tweetalige advocaten hét kantoor tot wie organisaties, particulieren en professionals zich wenden voor advies met betrekking tot behartiging van hun belangen in Nederland en/of Spanje.

In de regio West-Brabant is Gimbrère een gemakkelijk benaderbare erkende professionele partij voor de juridische ondersteuning van particulieren en MKB op diverse rechtsgebieden. Onze kernwaarden (rechtvaardigheid, oplossingsgericht en daadkracht) zorgen voor ons onderscheidend vermogen.

Door haar internationale ervaring en expertise wordt Gimbrère vaak ingeschakeld voor de belangenbehartiging van particulieren en bedrijven in internationale juridische kwesties.

 

Missie

Alle medewerkers beleven intens de visie en kernwaarden van Gimbrère en dragen die voortdurend uit in hun dagelijks gedrag en communicatie. De medewerkers van Gimbrère benaderen hun (potentiele) klanten onder het motto; de klant is koning, leven zich uitstekend in de belangen van hun cliënten in en onderscheiden zich in hun creativiteit en bereidwilligheid om hun cliënten te helpen. De medewerkers van Gimbrère werken en gedragen zich als een hecht team waarin persoonlijke ambities ruim baan krijgen, maar waar het belang van kantoor altijd voorop staat.

Alle medewerkers van Gimbrère zijn trots op hun kantoor en hebben veel plezier in hun werk. Alle medewerkers van Gimbrère gedragen zich als ondernemers en zijn zich voortdurend bewust van een optimale afstemming tussen het belang van hun cliënt en het belang van het kantoor.

 

Kernwaarden

  • Daadkracht

Het snel handelen in het belang van de cliënt, het voortdurend in contact blijven met je cliënt.

  • Oplossingsgericht

Het voortdurend nastreven ven tevredenheid van je cliënt, het resultaat telt, het proces is altijd ondergeschikt, wij helpen.

  • Rechtvaardigheid

Het je voortdurend bewust zijn van het belang van je cliënt, het gaat om wat door jouw cliënt als rechtvaardig wordt ervaren.

 

Bedrijfsprofiel

Gimbrere Advocaten is een advocatenkantoor waar 20 advocaten werkzaam zijn op diverse rechtsgebieden. De advocaten werken verdeeld over Nederland en Spanje. Gimbrere Advocaten heeft vestigingen in Breda, Amsterdam, Barcelona, Marbella en Madrid. Naast Nederlandse en Spaanse rechtsgeschillen komt ook internationaal recht veel aan bod. Gimbrère Advocaten kan met trots zeggen dat zij het kantoor van Nederland is als het om geschillen in Spanje gaat of geschillen die met Spanje te maken hebben.

Particulier of ondernemer? Wij staan beiden bij. Arbeidsrecht, Huurrecht, Letselschade, Aansprakelijkheid, Erfrecht, Internationaal Strafrecht, Familierecht en Mediation; onze advocaten hebben deze expertise in huis.  

Wij leveren resultaatgerichte dienstverlening, zijn oplossingsgericht, betrokken en tonen daadkracht. Bij Gimbrère Advocaten voel je je daadwerkelijk gezien en gehoord. Onze enthousiaste collega’s zorgen dat je de complexiteit van wetgeving en jurisprudentie begrijpt en zorgen voor praktische oplossingen.

Gimbrère is uniek met een eigen theater. Ons theater is gevestigd aan ons pand op de Baronielaan in Breda. Advocatuur en cultuur komen hier samen. Wekelijks vinden hier diverse voorstellingen plaats. Van stand-up comedians, tot huiskamerconcerten, van seminars over onroerend goed in Spanje tot inspirerende pitch-avonden voor (startende) ondernemers. http://www.gimbrere.nl/het-gimbrere-theater

 

 

 

Meer weten?

Bel. Mail.
Of kom langs.

Er is altijd een praktische oplossing, en een advocaat van Gimbrère helpt je daarbij